Uw belangrijkste asset is data!

Interesse in processen en de onweerstaanbaarheid van data. Dit waren dertig jaar geleden de drijfveren om DBA Worx op te baseren. Progress OpenEdge bracht de kennis en tekent nu voor deskundigheid in een veld waarin de waarde van data steeds meer wordt erkend, maar investeren in data-specialisme nog niet op de agenda staan. DBA Worx denkt in oplossingen. Giet maatwerk in de mal van remote dienstverlening om haalbaar en betaalbaar te blijven. DBA Worx doet waar het al drie decennia goed in is: DBA Worx laat data renderen!

DBA Worx denkt in oplossingen en mogelijkheden

Het team van DBA Worx specialiseert zich inmiddels al drie decennia in de beheersbaarheid van data. Kent de finesses van Progress OpenEdge en aanverwante talen en systemen. Wereldwijd nog steeds veel gebruikt. De veelheid aan alternatieven versnipperen kennis en kunde van de nieuwe generatie. DBA Worx combineert de kennis van legacy systemen met de keuzes van nu om tot een optimale situatie te komen. Maatwerk dus. 

DBA Worx biedt remote diensten en diverse mogelijkheden om data te ontsluiten voor bedrijven, financiële en administratieve krachten, systeembeheerders en productie-afdelingen te ondersteunen. De abonnementsvormen op beschikbaarheid van een deskundige database administrator zijn hierin uniek. 

Grondlegger van DBA Worx is Simon Gaarthuis. Destijds als pionier in het werkveld van databases waar ict'ers hun vaardigheden op baseerden, maar het instrumentarium niet voldoende wisten te doorgronden. Gaarthuis richtte zijn expertise op de routine die zorgt voor een optimale synergetische samenwerking tussen hardware, applicaties en het gewenste resultaat. Sinds 1993 werkt Gaarthuis met de OpenEdge ® productrange en de organisatie.

Op afstand beheert, coördineert, controleert en optimaliseert DBA Worx de werking, betrouwbaarheid en veiligheid van de databases van uiteenlopende organisaties, wereldwijd, variërend van productiebedrijven tot instellingen. En dat kan 24/7! Want stilstaan is geen optie, toch?

contact opnemen
Meer weten over onze werkwijze?

Contact een expert van DBA WORX