Wat is uw worst case scenario?

De servers draaien, zonder piepen, niemand hoort iets kraken. Niets duidt op onregelmatigheden. Oké, af en toe wat vertraging en er valt ook wel eens een proces stil. De server gaat wel eens down, maar alle applicaties doen na het herstarten gewoon weer hun werk. Gelukkig... Voordat het worst case scenario zich echter daadwerkelijk aftekent? Wel eens nagedacht over een database checkup door iemand met kennis, ervaring én de juiste tools? 

Er moet iets gebeuren en wel meteen!

Uw eigen ict-afdeling weet alles van de servers, de software en de systemen, maar brandt liever niet de handen aan de kostbare data en de complexiteit van de databases. Dat vereist specialistische kennis! Een fulltime DBA is echter kostbaar en een deeltijd DBA meestal geen pro. Gelukkig heeft u geregeerd door vooruit te zien en een beschikbaarheidscontract gesloten met DBA Worx.

Zo bent u voor een vast bedrag per maand altijd verzekerd dat binnen zeer korte tijd één van onze senior DBA's reageert en vervolgens klaarstaat om, tegen het vooraf overeengekomen tarief, het probleem te verhelpen. Ook in het weekend. Met DBA Worx abonneert u zich dus op het best case scenario!

offerte aanvragen?
Meer weten over onze werkwijze?

Contact een expert van DBA WORX