Database beheer een bron van zorg?

Welnee. DBA Worx kan op verschillende niveaus worden ingeschakeld. Dat kan eenmalig, op projectbasis, een vaste tijdsduur of zelfs met een van tevoren bepaalde beschikbaarheid. Geen 9 tot 5 weekdagen, maar een vooraf afgesproken maximale reactietijd. Omdat elke kwetsbaarheid een calamiteit kan worden en daarmee een bedreiging. De impact daarvan bepaalt u vanaf nu zelf middels uw contractafspraken met DBA Worx. 

Wij blijven op uw hoede

Zoals u op het 'huis', lees bedrijf, instelling of anderszins, past, bewaken wij uw belangrijkste asset: de database. Wij bouwen een virtueel hek, waar niets ongewenst in en uit kan. Scripten de backupsystemen, implementeren noodzakelijke updates en sonderen continu op onregelmatigheden. Versterken waar het kan en patchen waar dit moet. Tegen een afgesproken tarief en binnen een vastgelegde contractvorm. 

Dan praten we over degelijke budgetbewaking in plaats van onplezierige verrassingen als kosten omtrent uw database de grenzen van de begroting met een willekeurige factor overschrijden. 

Voor een fractie van de kosten van een fulltime DBA krijgt u bij via onze Remote DBA Services toegang tot zeer ervaren Progress OpenEdge database administrators. 

Contact meteen een expert